Bog & idéLars Bille

Bøger skrevet af Lars Bille

Læs mere om Lars Bille
1 produkter
1 produkter
Blå eller rød eller ...?
Blå eller rød eller ...?Lars Bille
379,95 DKK
EBOG
(0)
Blå eller rød eller ...?

Mere om Lars Bille

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Lars Bille. På listen nedenfor har du de nyeste af Billes bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Dansk partipolitik 1987-1998" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Forskningsrapport. Leadership change and party change" udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet - "Blå eller rød eller -? " i serien "Studier i dansk politik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Blå eller rød eller -?" i serien "Studier i dansk politik" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Undersøgelsen af medlemmerne af de danske partiorganisationer" udgivet af Magtudredningen - "Partier i forandring" i serien "Odense University studies in history and social sciences" udgivet af Odense Universitetsforlag - "Det nye flertal" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Lars Billes bøger

Lars Bille har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan bestille Lars Bille bøger i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Bille publiceret i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lars Billes "Dansk partipolitik 1987-1998"

Hos Bog & idé er "Dansk partipolitik 1987-1998" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Jurist- og Økonomforbundet, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Lars Bille "Forskningsrapport. Leadership change and party change"

Det er muligt at købe Lars Billes "Forskningsrapport. Leadership change and party change" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Bille