Bog & idéLars Henrik Gam Madsen

Bøger skrevet af Lars Henrik Gam Madsen

3 produkter
3 produkter
Panteret
PanteretLars Henrik Gam Madsen
1519,95 DKK
Hardback
(0)
Panteret
Formueretlige emner
Formueretlige emnerLars Henrik Gam Madsen
759,95 DKK
Hæftet
(0)
Formueretlige emner
Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud
Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbudLars Henrik Gam Madsen
1879,95 DKK
Hardback
(0)
Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud

Mere om Lars Henrik Gam Madsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger skrevet af Lars Henrik Gam Madsen. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud" udgivet af Karnov Group Denmark A/S - "Festskrift til Bent Iversen" udgivet af Djøf Forlag - "Formueretlige emner" udgivet af Djøf - "Panteret" udgivet af Karnov Group - "Modregning med uklare krav" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Lars Henrik Gam Madsens bøger

Du kan bestille fem bøger af Lars Henrik Gam Madsen her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Lars Henrik Gam Madsen kan købes i flere formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud" af Lars Henrik Gam Madsen

Det er muligt at købe Lars Henrik Gam Madsens "Virksomhedspant, fordringspant og pantsætningsforbud" som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Festskrift til Bent Iversen" af Lars Henrik Gam Madsen

"Festskrift til Bent Iversen" findes på den digitale boghylde som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Henrik Gam Madsen