Bog & idéLars Rix

Bøger skrevet af Lars Rix

Læs mere om Lars Rix
2 produkter
2 produkter
Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag
STREAM
Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsagLars Rix
99,95 DKK
Lydbog
(6)
Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag
Edderkoppen
EdderkoppenLars Rix
99,95 DKK
EBOG
(0)
Edderkoppen

Mere om Lars Rix

Her hos Bog & idé finder du et bredt udbud af bøger skrevet af Lars Rix. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Rix.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Edderkoppen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Lars Rix

Der er to tilgængelige udgivelser af Lars Rix hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Lars Rix kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Rix er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lars Rix' "Edderkoppen"

"Edderkoppen" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Edderkoppen" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag" af Lars Rix

Hos Bog & idé er "Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Lars Rix' "Edderkoppen. Beretningen om Danmarkshistoriens største kriminalsag" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er Lindhardt og Ringhof, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Rix