Bog & idéLars Stubbe Teglbjærg

Bøger skrevet af Lars Stubbe Teglbjærg

Læs mere om Lars Stubbe Teglbjærg
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne pædagogisk teori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Klassisk og moderne pædagogisk teoriSune Jon Hansen
492,96 DKK
Indbundet
(0)
Klassisk og moderne pædagogisk teori
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog

Mere om Lars Stubbe Teglbjærg

Der er forskellige bøger af Lars Stubbe Teglbjærg til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Teglbjærg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" i serien "Pædagogik og samfund" udgivet af Gyldendal - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Klassisk og moderne pædagogisk teori" udgivet af HansReitzels

Bøger skrevet af Lars Stubbe Teglbjærg

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lars Stubbe Teglbjærg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Lars Stubbe Teglbjærg bøger i samtlige formater. Bøgerne af Teglbjærg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lars Stubbe Teglbjærgs "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

Lars Stubbe Teglbjærg "Klassisk og moderne pædagogisk teori"

Hos Bog & idé er "Klassisk og moderne pædagogisk teori" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er med i Teglbjærgs serie "Pædagogik og samfund". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lars Stubbe Teglbjærg