Bog & idéLasse Bruun Jonassen

Bøger skrevet af Lasse Bruun Jonassen

Læs mere om Lasse Bruun Jonassen
2 produkter
2 produkter
Schiølergruppen - Danske nazi-terrorister under besættelsen
STREAM
Schiølergruppen - Danske nazi-terrorister under besættelsenLasse Bruun Jonassen
149,95 DKK
Lydbog
(2)
Schiølergruppen - Danske nazi-terrorister under besættelsen
Schiøler-gruppen
Schiøler-gruppenLasse Bruun Jonassen
89,95 DKK
EBOG
(0)
Schiøler-gruppen

Mere om Lasse Bruun Jonassen

Der er en del bøger af Lasse Bruun Jonassen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Jonassen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Schiøler-Gruppen" udgivet af Information - "Schiøler-gruppen" udgivet af Information - "Schiølergruppen - Danske nazi-terrorister under besættelsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Schiøler-Gruppen" udgivet af Information

Bøger af Lasse Bruun Jonassen

Lasse Bruun Jonassen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Lasse Bruun Jonassen kan købes i samtlige formater. Jonassens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lasse Bruun Jonassens "Schiøler-Gruppen"

Hos Bog & idé er "Schiøler-Gruppen" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Information, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Schiøler-gruppen" af Lasse Bruun Jonassen

"Schiøler-gruppen" er tilgængelig online som ebog. Hvis du køber "Schiøler-gruppen" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Information.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Bruun Jonassen