Bog & idéLasse Hjorth Madsen

Bøger skrevet af Lasse Hjorth Madsen

2 produkter
2 produkter
Haikudetektiven
HaikudetektivenLasse Hjorth Madsen
49,95 DKK
EBOG
(1)
Haikudetektiven
De Ti Fingre
De Ti FingreLasse Hjorth Madsen
69,95 DKK
EBOG
(2)
De Ti Fingre

Mere om Lasse Hjorth Madsen

Der er flere bøger af Lasse Hjorth Madsen til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Madsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "De Ti Fingre" udgivet af Forlaget Hest - "Haikudetektiven" i serien "En Matias Kaa krimi" udgivet af Hest - "Udkanten" udgivet af Hest - "Haikudetektiven" i serien "En Matias Kaa krimi" udgivet af Aronsen - "PR" udgivet af Borgen - "Udkanten" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Haikudetektiven" i serien "En Matias Kaa krimi" udgivet af Lytteratur - "Haikudetektiven" i serien "En Matias Kaa krimi" udgivet af Aronsen - "Udkanten" udgivet af Aronsen

Lasse Hjorth Madsens bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Lasse Hjorth Madsen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Lasse Hjorth Madsen kommer i forskellige formater. Lasse Hjorth Madsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"De Ti Fingre" af Lasse Hjorth Madsen

Det er muligt at købe Lasse Hjorth Madsens "De Ti Fingre" som ebog. Med "De Ti Fingre" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Hest.

"Haikudetektiven" af Lasse Hjorth Madsen

Det er muligt at købe Lasse Hjorth Madsens "Haikudetektiven" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Haikudetektiven" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er med i serien "En Matias Kaa krimi". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hest.
Detaljer
Fulde navn:
Lasse Hjorth Madsen