Bog & idéLaurali Wright

Bøger skrevet af Laurali Wright

Læs mere om Laurali Wright
2 produkter
2 produkter
Den mistænkte
STREAM
Den mistænkteLaurali Wright
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Den mistænkte
Den mistænkte
Den mistænkteLaurali Wright
69,95 DKK
EBOG
(0)
Den mistænkte

Mere om Laurali Wright

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Laurali Wright. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste bogudgivelser fra Wright.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den mistænkte" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Den mistænkte" udgivet af SAGA Egmont - "En perfekt dag" udgivet af Klim - "Et strejf af panik" udgivet af Klim - "Elske og eje" udgivet af Klim

Laurali Wrights bøger

Laurali Wright har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Laurali Wright kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Wright er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den mistænkte" af Laurali Wright

Hos Bog & idé er "Den mistænkte" tilgængelig som lydbog. Med Laurali Wrights "Den mistænkte" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Laurali Wright "Den mistænkte"

Det er muligt at købe Laurali Wrights "Den mistænkte" som ebog. Så snart du har fuldendt købet, kan du altså downloade "Den mistænkte" på din enhed og begynde at læse. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Laurali Wright