Bog & idéLauren Beukes

Bøger skrevet af Lauren Beukes

Læs mere om Lauren Beukes
2 produkter
2 produkter
Den som han peger på
Den som han peger påLauren Beukes
129,95 DKK
EBOG
(0)
Den som han peger på
Den som han peger på
STREAM
Den som han peger påLauren Beukes
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Den som han peger på

Mere om Lauren Beukes

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort udbud af bøger af Lauren Beukes. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Beukes' udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den som han peger på" udgivet af Punktum - "Den som han peger på" udgivet af Punktum

Bøger skrevet af Lauren Beukes

Der er to tilgængelige bøger af Lauren Beukes hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan bestille Lauren Beukes bøger i flere forskellige formater. Bøgerne af Beukes er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Punktum.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lauren Beukes' "Den som han peger på"

Det er muligt at købe Lauren Beukes' "Den som han peger på" som e-bog. "Den som han peger på" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Punktum.

"Den som han peger på" af Lauren Beukes

"Den som han peger på" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Punktum, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lauren Beukes