Bog & idéLaurids Bruun

Bøger skrevet af Laurids Bruun

Læs mere om Laurids Bruun
1 produkter
1 produkter
Den forjættede Ø
Den forjættede ØLaurids Bruun
45,95 DKK
e-bog
(0)
Den forjættede Ø

Mere om Laurids Bruun

Hos Bog & idé kan du kun bestille en enkelt bog af Laurids Bruun. Det er "Den forjættede Ø". Det er Arne Herløv Petersen, der har udgivet den på dansk. "Den forjættede Ø" er desuden en del af serien "Eventyr fortalte for børn".

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den forjættede Ø" af Laurids Bruun

Hos Bog & idé er "Den forjættede Ø" tilgængelig som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Den forjættede Ø" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af Bruuns serie "Eventyr fortalte for børn". Det er Arne Herløv Petersen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Bruun, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Laurids Bruun