Bog & idéLauritz Petersen

Bøger skrevet af Lauritz Petersen

Læs mere om Lauritz Petersen
2 produkter
2 produkter
Gadens Roman
Gadens RomanLauritz Petersen
45,95 DKK
e-bog
(0)
Gadens Roman
Gadens roman
Gadens romanLauritz Petersen
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Gadens roman

Mere om Lauritz Petersen

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Lauritz Petersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Petersens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Proletar" i serien "Bureauets lommebibliotek" udgivet af Det Poetiske Bureaus Forlag - "Gadens roman" i serien "Sandalserien" udgivet af Gladiator - "Gadens Roman " i serien "Eventyr fortalte for børn" udgivet af Arne Herløv Petersen

Mere om Lauritz Petersens bøger

Der er tre tilgængelige bøger af Lauritz Petersen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan bestille Lauritz Petersen bøger i udvalgte formater. Petersen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Proletar" af Lauritz Petersen

"Proletar" kan købes som ebog. "Proletar" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Petersens serie "Bureauets lommebibliotek". Det er Det Poetiske Bureaus Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Gadens roman" af Lauritz Petersen

Hos Bog & idé er "Gadens roman" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Sandalserien". Det er Gladiator, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lauritz Petersen