Bog & idéLeif Erik Vaag

Bøger skrevet af Leif Erik Vaag

2 produkter
2 produkter
Athen
AthenMorten Brink Iwersen
199,95 DKK
Hæftet
(2)
Athen
Mit levned
Mit levnedOlaf Olsen
299,95 DKK
Indbundet
(2)
Mit levned

Mere om Leif Erik Vaag

Der findes mange bøger fra Leif Erik Vaag til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Vaag.
Bøgerne fra Leif Erik Vaag kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Athen" i serien "Vide verden" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "The Maussolleion at Halikarnassos. The pottery" i serien "Jutland Archaeological Society publications" udgivet af Jutland Archaeological Society

Bøger af Leif Erik Vaag

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Leif Erik Vaag hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Leif Erik Vaag kan købes i udvalgte formater. Leif Erik Vaag bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Athen" af Leif Erik Vaag

"Athen" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Vaags serie "Vide verden". Det er Aarhus Universitetsforlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"The Maussolleion at Halikarnassos. The pottery" af Leif Erik Vaag

Hos Bog & idé er "The Maussolleion at Halikarnassos. The pottery" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er med i Vaags serie "Jutland Archaeological Society publications". Det er Jutland Archaeological Society, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Erik Vaag