Bog & idéLeif Plenov

Bøger skrevet af Leif Plenov

Læs mere om Leif Plenov
4 produkter
4 produkter
Bogen om Buster Larsen
STREAM
Bogen om Buster LarsenLeif Plenov
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Bogen om Buster Larsen
Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik
STREAM
Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblikLeif Plenov
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik
Mine mange minder
STREAM
Mine mange minderOtto Leisner
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Mine mange minder
Børnene i Nyskoven
STREAM
Børnene i NyskovenFrederick Marryat
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Børnene i Nyskoven

Mere om Leif Plenov

Der findes en del bøger af Leif Plenov på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Plenovs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Bogen om Buster Larsen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Jazz på dansk" udgivet af Wilhelm Hansen

Bøger af Leif Plenov

Leif Plenov har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Leif Plenov fås i samtlige formater. Bøgerne af Plenov er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Leif Plenovs "Bogen om Buster Larsen"

"Bogen om Buster Larsen" kan købes som lydbog. Med Leif Plenovs "Bogen om Buster Larsen" som lydbog kan du høre bogen, når du er på farten eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Lindhardt og Ringhof.

Leif Plenov "Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik"

"Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Dansk Revy 1850-2000 - et uhøjtideligt tilbageblik" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Leif Plenov