Bog & idéLena Dunham

Bøger skrevet af Lena Dunham

3 produkter
3 produkter
Not That Kind of Girl
Not That Kind of GirlLena Dunham
129,95 DKK
Paperback
(0)
Not That Kind of Girl
Ikke den slags Pige
STREAM
Ikke den slags pigeLena Dunham
149,95 DKK
Lydbog
(11)
Ikke den slags pige
Ikke den slags Pige
Ikke den Slags PigeLena Dunham
79,95 DKK
EBOG
(11)
Ikke den Slags Pige

Mere om Lena Dunham

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger skrevet af Lena Dunham. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Dunhams seneste udgivelser.
Bøgerne fra Lena Dunham kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Er det ondt ikke at være sikker?" udgivet af C&K - "Not That Kind of Girl" udgivet af Fourth Estate - "Ikke den slags pige" udgivet af C&K - "Ikke den slags pige" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Not That Kind of Girl" udgivet af Fourth Estate - "Ikke den slags pige" udgivet af C&K - "Ikke den slags pige" udgivet af C&K

Lena Dunhams bøger

Der er syv tilgængelige udgivelser af Lena Dunham hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Lena Dunham kommer i et udvalg af formater. Dunhams bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Er det ondt ikke at være sikker?" af Lena Dunham

"Er det ondt ikke at være sikker?" er til salg som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Det er C&K, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lena Dunham "Not That Kind of Girl"

Det er muligt at købe Lena Dunhams "Not That Kind of Girl" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Fourth Estate.
Detaljer
Fulde navn:
Lena Dunham