Bog & idéLene Asp Frederiksen

Bøger skrevet af Lene Asp Frederiksen

Læs mere om Lene Asp Frederiksen
1 produkter
1 produkter
Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør
Jeg ville helst aldrig have mødt min frisørLene Asp Frederiksen
39,95 DKK
EBOG
(0)
Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør

Mere om Lene Asp Frederiksen

Du kan kun finde en enkelt bog af Lene Asp Frederiksen her hos Bog & idé. Bogen hedder "Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør". Den er udgivet af Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se på dansk. "Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør" er desuden tilknyttet serien "Moderne hjemstavnsnoveller".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør" af Lene Asp Frederiksen

Hos Bog & idé er "Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Jeg ville helst aldrig have mødt min frisør" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har færdiggjort købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i Asp Frederiksens serie "Moderne hjemstavnsnoveller". Det er Lindhardt og Ringhof¤i samarbejde med Ud & Se, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Asp Frederiksen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Asp Frederiksen