Bog & idéLene Bredsdorff

Bøger skrevet af Lene Bredsdorff

Læs mere om Lene Bredsdorff
3 produkter
3 produkter
Halfdan
HalfdanLene Bredsdorff
99,95 DKK
e-bog
(0)
Halfdan
Halfdan Rasmussen
Halfdan RasmussenLene Bredsdorff
139,95 DKK
e-bog
(1)
Halfdan Rasmussen
Halfdan
STREAM
Halfdan: En biografi om Halfdan RasmussenEn biografi om Halfdan Rasmussen
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Halfdan: En biografi om Halfdan Rasmussen

Mere om Lene Bredsdorff

Hvis du søger en bog skrevet af Lene Bredsdorff, tilbyder vi et bredt sortiment til salg online hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Bredsdorffs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Halfdan Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Halfdan" udgivet af Aschehoug - "Halfdan Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Halfdan Rasmussen" udgivet af Lindhardt og Ringhof

Bøger skrevet af Lene Bredsdorff

Du kan bestille fire bøger af Lene Bredsdorff her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bredsdorffs bøger kommer i forskellige formater. Bøgerne af Bredsdorff er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Halfdan Rasmussen" af Lene Bredsdorff

"Halfdan Rasmussen" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

"Halfdan" af Lene Bredsdorff

Det er muligt at købe Lene Bredsdorffs "Halfdan" som e-bog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Halfdan" på din enhed og begynde at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Aschehoug.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Bredsdorff