Bog & idéLene Brok

Bøger skrevet af Lene Brok

2 produkter
2 produkter
At fortælle sig selv
At fortælle sig selvLene Brok
249,95 DKK
Hæftet
(0)
At fortælle sig selv
Fortælleværksted
FortælleværkstedLene Brok
339,95 DKK
Hæftet
(1)
Fortælleværksted

Mere om Lene Brok

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lene Brok. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Broks bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Lene Broks bøger kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Fortælleværksted" i serien "Lyst og læring" udgivet af Akademisk Forlag - "Fortæl! Fortæl!" udgivet af Akademisk - "Timo Moto på eventyr" udgivet af Alinea - "At fortælle sig selv" udgivet af Akademisk Forlag

Bøger af Lene Brok

Lene Brok har fire bøger online her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Lene Brok kommer i samtlige formater. Bøgerne af Brok er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Fortælleværksted" af Lene Brok

"Fortælleværksted" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Broks serie "Lyst og læring". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Fortæl! Fortæl!" af Lene Brok

Hos Bog & idé er "Fortæl! Fortæl!" tilgængelig som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Fortæl! Fortæl!" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har gennemført købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Akademisk.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Brok