Bog & idéLene Krogh Larsen

Bøger skrevet af Lene Krogh Larsen

Læs mere om Lene Krogh Larsen
1 produkter
1 produkter
Verden fuld af ord, Børnehaveklassen, Antologi og vejledning
Verden fuld af ord, Børnehaveklassen, Antologi og vejledningLene Krogh Larsen
1499,95 DKK
SPIRALRYG
(0)
Verden fuld af ord, Børnehaveklassen, Antologi og vejledning

Mere om Lene Krogh Larsen

Lene Krogh Larsen har flere forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde seneste udgivelser fra Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sprogleg" udgivet af Alinea - "Cooperative learning i børnehaveklassen" i serien "Cooperative Learning" udgivet af Alinea - "Cooperative Learning i børnehaveklassen, Info " i serien "Cooperative Learning" udgivet af Alinea - "Fart på dansk, Ord og begreber med CL" i serien "Fart på dansk" udgivet af Alinea - "Verden fuld af ord, 1.kl. Antologi og vejledning" i serien "Verden fuld af ord" udgivet af Alinea - "Verden fuld af ord, 1.kl. Billedplancher" i serien "Verden fuld af ord" udgivet af Alinea - "Verden fuld af ord" i serien "Verden fuld af ord" udgivet af Alinea - "Verden fuld af ord, Børnehaveklassen, Billedplancher" i serien "Verden fuld af ord" udgivet af Alinea - "Verden fuld af ord, Børnehaveklassen, Elevhæfte" i serien "Interaktiv oplæsning og udvikling" udgivet af Alinea

Bøger skrevet af Lene Krogh Larsen

Lene Krogh Larsen har ni bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Lene Krogh Larsen kan købes i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Larsen publiceret i serier, og så er bøgerne publiceret af Alinea.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Sprogleg" af Lene Krogh Larsen

Hos Bog & idé er "Sprogleg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.

"Cooperative learning i børnehaveklassen" af Lene Krogh Larsen

"Cooperative learning i børnehaveklassen" er til salg som spiralryg. Endnu en af Lene Krogh Larsen fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen er med i Larsens serie "Cooperative Learning". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Alinea.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Krogh Larsen