Bog & idéLene Odefey

Bøger skrevet af Lene Odefey

1 produkter
1 produkter
Ord i matematik
Ord i matematikAne Marie Ditlevsen
309,95 DKK
Indbundet
(0)
Ord i matematik

Mere om Lene Odefey

Der findes forskellige bøger skrevet af Lene Odefey tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Odefeys bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ord i matematik" i serien "Ord i" udgivet af Gyldendal - "De bedste øveoplæg" udgivet af Gyldendal

Mere om Lene Odefeys bøger

Du kan købe to bøger af Lene Odefey her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Lene Odefey kan købes i samtlige formater. Odefeys bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af Gyldendal.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lene Odefeys "Ord i matematik"

Det er muligt at købe Lene Odefeys "Ord i matematik" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i Odefeys serie "Ord i". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lene Odefey "De bedste øveoplæg"

Hos Bog & idé er "De bedste øveoplæg" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Odefey