Bog & idéLene Otto

Bøger skrevet af Lene Otto

Læs mere om Lene Otto
2 produkter
2 produkter
Kulturelle processer i Europa
Kulturelle processer i EuropaLene Otto
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kulturelle processer i Europa
Folkesundhed
FolkesundhedRasmus Bysted Møller
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhed

Mere om Lene Otto

Der findes forskellige bøger skrevet af Lene Otto på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Otto.
Bøgerne fra Lene Otto kan købes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Rask eller lykkelig" udgivet af Komiteen for Sundhedsoplysning - "Kulturelle processer i Europa" udgivet af Museum Tusculanum - "Folkesundhed" udgivet af Gyldendal

Mere om Lene Ottos bøger

Der er tre tilgængelige bogudgivelser af Lene Otto hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Ottos bøger kommer bare som hæftet. Bøgerne af Otto er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rask eller lykkelig" af Lene Otto

"Rask eller lykkelig" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Komiteen for Sundhedsoplysning.

Lene Otto "Kulturelle processer i Europa"

Hos Bog & idé er "Kulturelle processer i Europa" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Museum Tusculanum, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på mul.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Otto