Bog & idéLene Rimestad

Bøger skrevet af Lene Rimestad

4 produkter
4 produkter
Journalist i praktik
Journalist i praktikGitte Gravengaard og Lene Rimestad
199,95 DKK
Hæftet
(1)
Journalist i praktik
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikationSigne Pihl-Thingvad
327,96 DKK
Hæftet
(0)
Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation
Milliardær på Skype x 2
Milliardær på Skype x2Peder Bjerge
119,95 DKK
EBOG
(0)
Milliardær på Skype x2
Billionaire on Skype
Billionaire on SkypePeder Bjerge
89,95 DKK
e-bog
(0)
Billionaire on Skype

Mere om Lene Rimestad

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger fra Lene Rimestad. På listen nedenfor ser du Rimestads seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den undersøgende journalistiks metoder" udgivet af Ajour - "Journalist i praktik" udgivet af Samfundslitteratur - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation " i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal

Mere om Lene Rimestads bøger

Lene Rimestad har tre bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Bøgerne fra Rimestad kommer kun som hæftet. Lene Rimestad bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Den undersøgende journalistiks metoder" af Lene Rimestad

Hos Bog & idé er "Den undersøgende journalistiks metoder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.

Lene Rimestad "Journalist i praktik"

Hos Bog & idé er "Journalist i praktik" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Samfundslitteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Rimestad