Bog & idéLene Skou Jensen

Bøger skrevet af Lene Skou Jensen

3 produkter
3 produkter
Politikens graviditetsbog
Politikens graviditetsbogLene Skou Jensen
349,95 DKK
Indbundet
(0)
Politikens graviditetsbog
Politikens graviditetsbog
Politikens graviditetsbogLene Skou Jensen
179,95 DKK
EBOG
(0)
Politikens graviditetsbog
Livet, der ikke blev
Livet, der ikke blevLene Skou Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Livet, der ikke blev

Mere om Lene Skou Jensen

Der findes en del bøger af Lene Skou Jensen online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Skou Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Politikens graviditetsbog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens graviditetsbog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens Forlag - "Gravid" udgivet af Politikens Forlag - "Politikens graviditetsbog" i serien "Politikens håndbøger" udgivet af Politikens Forlag

Mere om Lene Skou Jensens bøger

Du kan bestille fire bøger af Lene Skou Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Skou Jensens bøger kommer kun som indbundet. Skou Jensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Politikens Forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Politikens graviditetsbog" af Lene Skou Jensen

Hos Bog & idé er "Politikens graviditetsbog" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Bogen er en del af Skou Jensens serie "Politikens håndbøger". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.

Lene Skou Jensen "Politikens graviditetsbog"

Hos Bog & idé er "Politikens graviditetsbog" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har typisk et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen er en del af serien "Politikens håndbøger". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Politikens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lene Skou Jensen