Bog & idéLesley Sims

Bøger skrevet af Lesley Sims

Læs mere om Lesley Sims
3 produkter
3 produkter
Første læsning: Tornerose
BOEGERTILSTAERKPRIS
Første læsning: TorneroseLesley Sims
198,95 DKK
Indbundet
(0)
Første læsning: Tornerose
FLACHS - LÆS SELV: Snedronningen
KUN KLIK & HENT
FLACHS - LÆS SELV: SnedronningenH. C. Andersen
69,95 DKK
Indbundet
(0)
FLACHS - LÆS SELV: Snedronningen
Snehvide og de syv dværge
Snehvide og de syv dværgeLesley Simms
49,95 DKK
EBOG
(0)
Snehvide og de syv dværge

Mere om Lesley Sims

Der findes flere bøger skrevet af Lesley Sims på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sims' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Tornerose" udgivet af Forlaget Flachs - "Den lille giraf" udgivet af Flachs - "Ønskefisken" udgivet af Flachs - "Snehvide og de syv dværge" udgivet af Flachs - "Kong Æsel-ører" udgivet af Flachs - "Anansi trækker tov" udgivet af Flachs - "FLACHS - LÆS SELV: Snedronningen" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs - "Snehvide og de syv dværge" i serien "Flachs - Første læsning" udgivet af Flachs - "Suppestenen" i serien "Flachs - allerførste læsning" udgivet af Flachs - "FLACHS - LÆS SELV: Vinden i piletræerne" i serien "Flachs - læs selv" udgivet af Flachs - "Hvordan zebraen fik sine striber" i serien "Flachs - allerførste læsning" udgivet af Flachs - "De tre ønsker" i serien "Flachs - allerførste læsning" udgivet af Flachs

Bøger skrevet af Lesley Sims

Der er 12 tilgængelige bogudgivelser af Lesley Sims hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Lesley Sims fås i samtlige formater. Lesley Sims bøger er desuden lavet i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lesley Sims' "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Tornerose"

Hos Bog & idé er "FLACHS - FØRSTE LÆSNING: Tornerose" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Forlaget Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Den lille giraf" af Lesley Sims

"Den lille giraf" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Flachs.
Detaljer
Fulde navn:
Lesley Sims