Bog & idéL.G. Jensen

Bøger skrevet af L.G. Jensen

Læs mere om L.G. Jensen
2 produkter
2 produkter
ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse
ÆKLE UNGER - Kurts nye klasseL.G. Jensen
299,95 DKK
Indbundet
(0)
ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse
Klovnejagten
KlovnejagtenL.G. Jensen
299,95 DKK
Indbundet
(1)
Klovnejagten

Mere om L.G. Jensen

Der er en del bøger af L.G. Jensen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Jensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "GamerAgenterne. Gamer_Royale" i serien "Læs løs¤8¤Gam3rAgenterne" udgivet af Gyldendal - "ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse" i serien "Dingo. Gul** Primært for 2.-3. skoleår" udgivet af Gyldendal - "Klovnejagten " i serien "Vild Dingo¤Dingo. Gys og gru¤Bulder & Brag" udgivet af Gyldendal - "Mestertyven Vips 2 - Mimers Brønd" i serien "Mestertyven Vips" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af L.G. Jensen

L.G. Jensen har fire bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun købe Jensens bøger som indbundet. L.G. Jensen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

L.G. Jensens "GamerAgenterne. Gamer_Royale"

Det er muligt at købe L.G. Jensens "GamerAgenterne. Gamer_Royale" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er med i serien "Læs løs¤8¤Gam3rAgenterne". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

L.G. Jensen "ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse"

Det er muligt at købe L.G. Jensens "ÆKLE UNGER - Kurts nye klasse" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af Jensens serie "Dingo. Gul** Primært for 2.-3. skoleår". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
L.G. Jensen