Bog & idéLilian Hoffmann

Bøger skrevet af Lilian Hoffmann

Læs mere om Lilian Hoffmann
7 produkter
7 produkter
Martina
BOEGERTILSTAERKPRIS
MartinaLilian Hoffmann
228,95 DKK
Hæftet
(2)
Martina
Euforia
EuforiaLilian og Dieter Hoffmann
129,95 DKK
e-bog
(0)
Euforia
Englestøv
STREAM
EnglestøvLilian Hoffmann
99,95 DKK
Lydbog
(1)
Englestøv
Martina
MartinaLilian Hoffmann
79,95 DKK
EBOG
(2)
Martina
Englestøv
EnglestøvLilian Hoffmann
69,00 DKK
e-bog
(1)
Englestøv
Martina
STREAM
MartinaLilian Hoffmann
99,95 DKK
Lydbog
(2)
Martina
Englestøv
EnglestøvLilian Hoffmann
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Englestøv

Mere om Lilian Hoffmann

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Lilian Hoffmann. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hoffmanns bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Hestepigerne" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Englestøv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Martina " i serien "Virkelighedens verden" udgivet af Saga - "Englestøv" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Martina" i serien "Virkelighedens verden" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Euforia" udgivet af mellemgaard

Lilian Hoffmanns bøger

Der er seks tilgængelige udgivelser af Lilian Hoffmann hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Hoffmanns bøger fås i flere formater. Lilian Hoffmann bøger er desuden udgivet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Hestepigerne" af Lilian Hoffmann

"Hestepigerne" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Englestøv" af Lilian Hoffmann

"Englestøv" findes på den digitale boghylde som lydbog. Det betyder, at så snart du har fuldendt dit køb, kan du downloade "Englestøv" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Lilian Hoffmann