Bog & idéLine Arnmark

Bøger skrevet af Line Arnmark

Læs mere om Line Arnmark
1 produkter
1 produkter
Skoleledelse i forandring
Skoleledelse i forandringDorthe Junge
49,95 DKK
e-bog
(0)
Skoleledelse i forandring

Mere om Line Arnmark

Du kan kun bestille en enkelt bog af Line Arnmark her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Skoleledelse i forandring". Det er Gyldendal Business, der har udgivet den på dansk. "Skoleledelse i forandring" er desuden udgivet i serien "Gyldendal public".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Line Arnmarks "Skoleledelse i forandring"

"Skoleledelse i forandring" er tilgængelig online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i serien "Gyldendal public". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal Business.

Endnu en af Line Arnmark skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Line Arnmark