Bog & idéLine Hjorth Christensen

Bøger skrevet af Line Hjorth Christensen

Læs mere om Line Hjorth Christensen
1 produkter
1 produkter
Plakatbevægelsen
BOEGERTILSTAERKPRIS
PlakatbevægelsenLine Hjorth Christensen
297,46 DKK
Indbundet
(1)
Plakatbevægelsen

Mere om Line Hjorth Christensen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Line Hjorth Christensen, ser du et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hjorth Christensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Maskespil - udstillingen som viden og didaktisk eksperiment" i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Plakatbevægelsen" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger skrevet af Line Hjorth Christensen

Der er to tilgængelige bøger af Line Hjorth Christensen hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Line Hjorth Christensen bøger i udvalgte formater. Hjorth Christensens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Maskespil - udstillingen som viden og didaktisk eksperiment" af Line Hjorth Christensen

Det er muligt at købe Line Hjorth Christensens "Maskespil - udstillingen som viden og didaktisk eksperiment" som e-bog. Det vil sige, at du kan læse "Maskespil - udstillingen som viden og didaktisk eksperiment" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er en del af serien "Medier, kommunikation, journalistik". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Line Hjorth Christensen "Plakatbevægelsen"

"Plakatbevægelsen" kan købes online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanum.
Detaljer
Fulde navn:
Line Hjorth Christensen