Bog & idéLine Kved Knudsen

Bøger skrevet af Line Kved Knudsen

Læs mere om Line Kved Knudsen
1 produkter
1 produkter
Kys mig nu!
Kys mig nu!Line Kyed Knudsen
49,00 DKK
e-bog
(0)
Kys mig nu!

Mere om Line Kved Knudsen

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Line Kved Knudsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Knudsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kys mig nu!" i serien "K for Klara¤Carlsens stribede" udgivet af Carlsen - "Kys mig nu!" i serien "K for Klara¤Carlsens stribede" udgivet af Carlsen

Line Kved Knudsens bøger

Du kan købe to bøger af Line Kved Knudsen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan bestille Line Kved Knudsen bøger i flere formater. Knudsens bøger er desuden lavet i en serie, og så er bøgerne udgivet af Carlsen.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kys mig nu!" af Line Kved Knudsen

Det er muligt at købe Line Kved Knudsens "Kys mig nu!" som e-bog. Med "Kys mig nu!" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af Knudsens serie "K for Klara¤Carlsens stribede". Det er Carlsen, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"Kys mig nu!" af Line Kved Knudsen

"Kys mig nu!" er til salg som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Bogen er en del af serien "K for Klara¤Carlsens stribede". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Line Kved Knudsen