Bog & idéLinka Neumann

Bøger skrevet af Linka Neumann

Læs mere om Linka Neumann
5 produkter
5 produkter
Vildmarkssweatre
VildmarkssweatreLinka Neumann
279,95 DKK
Hardback
(0)
Vildmarkssweatre
Villmarksgensere 3 : kofter og gensere i nye mønstre og farger
Villmarksgensere 3 : kofter og gensere i nye mønstre og fargerkofter og gensere i nye mønstre og farger
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Villmarksgensere 3 : kofter og gensere i nye mønstre og farger
Vildmarkssweatre til børn
Vildmarkssweatre til børnLinka Neumann
279,95 DKK
Hardback
(0)
Vildmarkssweatre til børn
Vildmarksinteriør
VildmarksinteriørLinka Neumann
279,95 DKK
Hardback
(0)
Vildmarksinteriør
Villmarksgensere til barn : varme gensere til små eventyrere
Villmarksgensere til barn : varme gensere til små eventyrerevarme gensere til små eventyrere
459,95 DKK
Indbundet
(0)
Villmarksgensere til barn : varme gensere til små eventyrere

Mere om Linka Neumann

Der findes flere bøger fra Linka Neumann på den digitale boghylde hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Neumann.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Linka Neumanns bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Villmarksgensere 2 : varme gensere til små og store eventyrere" udgivet af Aschehoug - "Vildmarkssweatre" udgivet af Turbine - "Villmarksgensere : varme gensere til friluftsfolk & eventyrere" udgivet af Aschehoug

Linka Neumanns bøger

Der er tre tilgængelige udgivelser af Linka Neumann hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Neumanns bøger fås i flere formater. Neumanns bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Villmarksgensere 2 : varme gensere til små og store eventyrere" af Linka Neumann

Det er muligt at købe Linka Neumanns "Villmarksgensere 2 : varme gensere til små og store eventyrere" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Aschehoug, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.

Linka Neumann "Vildmarkssweatre"

"Vildmarkssweatre" er tilgængelig som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og gør, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Linka Neumann