Bog & idéLisa Owens

Bøger skrevet af Lisa Owens

Læs mere om Lisa Owens
1 produkter
1 produkter
Ude af drift
STREAM
Ude af driftLisa Owens
139,95 DKK
Lydbog
(10)
Ude af drift

Mere om Lisa Owens

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Lisa Owens. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Owens.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Ude af drift" udgivet af Gad - "Ude af drift" udgivet af Gads Forlag - "Ude af drift" udgivet af Gads Forlag

Bøger skrevet af Lisa Owens

Du kan finde tre bøger af Lisa Owens her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Owens' bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Owens er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lisa Owens' "Ude af drift"

Det er muligt at købe Lisa Owens' "Ude af drift" som ebog. Med "Ude af drift" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter gennemført køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gad.

Lisa Owens "Ude af drift"

Det er muligt at købe Lisa Owens' "Ude af drift" som lydbog. Når du køber "Ude af drift" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Owens