Bog & idéLisa Unger

Bøger skrevet af Lisa Unger

Læs mere om Lisa Unger
2 produkter
2 produkter
Det største bedrag
STREAM
Det største bedragLisa Unger
139,95 DKK
Lydbog
(0)
Det største bedrag
Smukke løgne
STREAM
Smukke løgneLisa Unger
139,95 DKK
Lydbog
(1)
Smukke løgne

Mere om Lisa Unger

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Lisa Unger. På listen nedenfor finder du de nyeste af Ungers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det største bedrag" udgivet af Mrs. Robinson - "Smukke løgne" udgivet af Aschehoug - "Det største bedrag" udgivet af Mrs. Robinson - "Det største bedrag" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Ophelia" udgivet af Mrs. Robinson

Bøger skrevet af Lisa Unger

Der er fem tilgængelige bøger af Lisa Unger hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Ungers bøger fås i forskellige formater. Bøgerne af Unger er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Det største bedrag" af Lisa Unger

Det er muligt at købe Lisa Ungers "Det største bedrag" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Det er Mrs. Robinson, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Smukke løgne" af Lisa Unger

"Smukke løgne" er til salg som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil desuden tit have smudsomslag. Det er Aschehoug, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisa Unger