Bog & idéLisbeth Kern-Hansen

Bøger skrevet af Lisbeth Kern-Hansen

Læs mere om Lisbeth Kern-Hansen
3 produkter
3 produkter
Lærebog i arbejdsmiljø
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i arbejdsmiljøLisbeth Kern-Hansen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i arbejdsmiljø
Lærebog i biomekanik
BOEGERTILSTAERKPRIS
Lærebog i biomekanikHenrik Sørensen
233,96 DKK
Hæftet
(0)
Lærebog i biomekanik
Bevægelse i skolen
Bevægelse i skolenLisbeth Kern Hansen
1379,95 DKK
Bog
(0)
Bevægelse i skolen

Mere om Lisbeth Kern-Hansen

Der findes flere forskellige bøger fra Lisbeth Kern-Hansen tilgængelig online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de nyeste af Kern-Hansens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Biomekanik" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Bevægelse i skolen" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø " i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i biomekanik" udgivet af Gyldendal - "Lærebog i arbejdsmiljø" i serien "Fysio/Munksgaard Danmark" udgivet af Munksgaard

Lisbeth Kern-Hansens bøger

Lisbeth Kern-Hansen har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan bestille Lisbeth Kern-Hansen bøger i forskellige formater. Kern-Hansen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Biomekanik" af Lisbeth Kern-Hansen

"Biomekanik" kan købes som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal Akademisk.

"Bevægelse i skolen" af Lisbeth Kern-Hansen

"Bevægelse i skolen" findes på den digitale boghylde som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Kern-Hansen, som du godt kan glæde dig til at nyde. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Kern-Hansen