Bog & idéLisbeth Klastrup

Bøger skrevet af Lisbeth Klastrup

1 produkter
1 produkter
Sociale netværksmedier
Sociale netværksmedierLisbeth Klastrup
149,95 DKK
Paperback
(0)
Sociale netværksmedier

Mere om Lisbeth Klastrup

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Lisbeth Klastrup. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Klastrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Digitale verdener" udgivet af Gyldendal - "Sociale netværksmedier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur - "Danskerne på Facebook: et globalt eller nationalt kulturfællesskab? " i serien "Medier, kommunikation, journalistik" udgivet af Samfundslitteratur - "Sociale netværksmedier" i serien "Kort og præcist om medier og kommunikation" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Lisbeth Klastrup

Lisbeth Klastrup har fire bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Klastrups bøger fås i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Klastrup opdelt i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Digitale verdener" af Lisbeth Klastrup

"Digitale verdener" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Sociale netværksmedier" af Lisbeth Klastrup

Det er muligt at købe Lisbeth Klastrups "Sociale netværksmedier" som pdf. Endnu en af Lisbeth Klastrup skønne bøger, som er værd at læse. Bogen er en del af serien "Kort og præcist om medier og kommunikation". Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lisbeth Klastrup