Bog & idéLise Astrup

Bøger skrevet af Lise Astrup

Læs mere om Lise Astrup
2 produkter
2 produkter
Talkaniner, plakater
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talkaniner, plakaterLise Astrup
229,46 DKK
(0)
Talkaniner, plakater
Talkaniner, vejledning
BOEGERTILSTAERKPRIS
Talkaniner, vejledningLise Astrup
348,46 DKK
Hæftet
(1)
Talkaniner, vejledning

Mere om Lise Astrup

Der er forskellige bøger af Lise Astrup tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Astrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kaninhæfte (5 stk.)" i serien "Talkaniner" udgivet af Alinea - "Talkaniner, plakater" udgivet af Alinea - "Talkaniner, vejledning" udgivet af Alinea - "Af banen!" i serien "Københavns Bymuseums skrifter" udgivet af Bymuseet¤Dansk Jernbane-Klub

Lise Astrups bøger

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lise Astrup hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Lise Astrup bøger i udvalgte formater. Derudover er bøgerne fra Astrup udgivet i serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Astrups "Kaninhæfte (5 stk.)"

Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Lise Astrup. Bogen er med i Astrups serie "Talkaniner". Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Talkaniner, plakater" af Lise Astrup

Endnu en af Lise Astrup skønne bøger, som er værd at læse. Det er Alinea, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Astrup