Bog & idéLise Dyhr

Bøger skrevet af Lise Dyhr

Læs mere om Lise Dyhr
2 produkter
2 produkter
Palliativ medicin
Palliativ medicinMarianne Rix
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Palliativ medicin
Research methods in public health
Research methods in public healthHanne Fredslund
329,95 DKK
Hæftet
(0)
Research methods in public health

Mere om Lise Dyhr

Lise Dyhr har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Dyhr.
Er du på udkig efter en bog på et bestemt sprog? Lise Dyhrs bøger udbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Tro, omsorg og interkultur" udgivet af HansReitzels - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Munksgaard - "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Palliativ medicin" udgivet af Gyldendal - "Research methods in public health" udgivet af Gyldendal

Mere om Lise Dyhrs bøger

Lise Dyhr har fem bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Lise Dyhr bøger i flere formater. Dyhrs bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Lise Dyhrs "Tro, omsorg og interkultur"

Det er muligt at købe Lise Dyhrs "Tro, omsorg og interkultur" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.

"Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" af Lise Dyhr

Hos Bog & idé er "Forskningsmetoder i folkesundhedsvidenskab" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Munksgaard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Dyhr