Bog & idéLise Ludvigsen

Bøger skrevet af Lise Ludvigsen

Læs mere om Lise Ludvigsen
3 produkter
3 produkter
Religion i det senmoderne samfund
Religion i det senmoderne samfundLise Ludvigsen
459,95 DKK
Hæftet
(0)
Religion i det senmoderne samfund
Studievaner på HF
Studievaner på HFLise Ludvigsen og Poul-Erik Møhring
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Studievaner på HF
Studievaner på STX
Studievaner på STXLise Ludvigsen
339,95 DKK
Hæftet
(0)
Studievaner på STX

Mere om Lise Ludvigsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Lise Ludvigsen. På listen nedenfor ser du Ludvigsens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Studievaner på stx" i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Studievaner på hf" udgivet af Systime - "Studievaner på stx " i serien "Systime iBog" udgivet af Systime - "Studievaner på STX" udgivet af Systime - "Studievaner på HF" udgivet af Systime - "Studievaner på STX" udgivet af Systime - "Studievaner på HF" udgivet af Systime - "De store kristne kirkesamfund" udgivet af Systime - "Religion i det senmoderne samfund" udgivet af Systime

Bøger skrevet af Lise Ludvigsen

Lise Ludvigsen har ni bøger online her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Ludvigsens bøger kommer i samtlige formater. Ludvigsens bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Systime.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Studievaner på stx" af Lise Ludvigsen

Hos Bog & idé er "Studievaner på stx" tilgængelig som e-bog. Det betyder, at du kan læse "Studievaner på stx" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er med i serien "Systime iBog". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.

Lise Ludvigsen "Studievaner på hf"

Hos Bog & idé er "Studievaner på hf" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Ludvigsen