Bog & idéLise Mühlhausen

Bøger skrevet af Lise Mühlhausen

Læs mere om Lise Mühlhausen
2 produkter
2 produkter
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
149,95 DKK
Hæftet
(2)
Mit barn tager ikke stoffer
Mit barn tager ikke stoffer
STREAM
Mit barn tager ikke stofferLise Mühlhausen
129,95 DKK
Lydbog
(2)
Mit barn tager ikke stoffer

Mere om Lise Mühlhausen

Der er mange bøger fra Lise Mühlhausen tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Mühlhausen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People's - "Mit barn tager ikke stoffer" udgivet af People’sPress

Lise Mühlhausens bøger

Du kan købe to bøger af Lise Mühlhausen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Lise Mühlhausen bøger i forskellige formater. Bøgerne af Mühlhausen er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Lise Mühlhausens "Mit barn tager ikke stoffer"

Det er muligt at købe Lise Mühlhausens "Mit barn tager ikke stoffer" som lydbog. Med Lise Mühlhausens "Mit barn tager ikke stoffer" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din smartphone som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People's.

"Mit barn tager ikke stoffer" af Lise Mühlhausen

Det er muligt at købe Lise Mühlhausens "Mit barn tager ikke stoffer" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People’sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Lise Mühlhausen