Bog & idéLotte Huniche

Bøger skrevet af Lotte Huniche

3 produkter
3 produkter
Sundhedssociologi
SundhedssociologiSigne Vikkelsø
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Sundhedssociologi
Teknologi i sundhedspraksis
Teknologi i sundhedspraksisPeter Danholt
263,96 DKK
Hæftet
(0)
Teknologi i sundhedspraksis
Livets politik
Livets politikNikolas Rose
99,95 DKK
Indbundet
(0)
Livets politik

Mere om Lotte Huniche

Her hos Bog & idé finder du et bredt udvalg af bøger skrevet af Lotte Huniche. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Huniche.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Håbets teknologi" udgivet af Gyldendal Akademisk - "Sundhedssociologi" udgivet af Gyldendal - "Håbets teknologi" udgivet af Munksgaard - "Teknologi i sundhedspraksis" udgivet af Gyldendal

Bøger af Lotte Huniche

Der er fire tilgængelige bogudgivelser af Lotte Huniche hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Huniches bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Huniche er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Håbets teknologi" af Lotte Huniche

"Håbets teknologi" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal Akademisk, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"Sundhedssociologi" af Lotte Huniche

Hos Bog & idé er "Sundhedssociologi" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Huniche