Bog & idéLotte Roed Laursen

Bøger skrevet af Lotte Roed Laursen

Læs mere om Lotte Roed Laursen
1 produkter
1 produkter
Praktikbogen
PraktikbogenNanett Borre
239,95 DKK
Bog
(0)
Praktikbogen

Mere om Lotte Roed Laursen

Hos Bog & idé kan du bare bestille en enkelt bog af Lotte Roed Laursen. Bogen har titlen "Praktikbogen". Den er udgivet af Gyldendal på dansk. "Praktikbogen" er desuden udgivet i serien "PA pædagogisk assistentuddannelse".

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Praktikbogen" af Lotte Roed Laursen

Det er muligt at købe Lotte Roed Laursens "Praktikbogen" som bog. Glæd dig til at læse denne skønne bog fra Lotte Roed Laursen. Bogen er med i Laursens serie "PA pædagogisk assistentuddannelse". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Lotte Roed Laursen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Lotte Roed Laursen