Bog & idéLouise Alkjær

Bøger skrevet af Louise Alkjær

2 produkter
2 produkter
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, OmanLouise Alkjær og Nina Faurby
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman
Turen går til Egypten
Turen går til EgyptenIvar Herlev Sørensen
219,95 DKK
Hæftet
(0)
Turen går til Egypten

Mere om Louise Alkjær

Vi har hos Bog & idé en del bøger skrevet af Louise Alkjær. På listen nedenfor finder du Alkjærs seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Turen går til Egypten" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag - "Turen går til Egypten " i serien "Politikens rejsebøger - Turen går til" udgivet af Politikens Forlag

Bøger skrevet af Louise Alkjær

Louise Alkjær har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Alkjærs bøger kommer i flere formater. Alkjærs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af Politikens Forlag.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Turen går til Egypten" af Louise Alkjær

Hos Bog & idé er "Turen går til Egypten" tilgængelig som ebog. "Turen går til Egypten" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er en del af Alkjærs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Louise Alkjær "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman"

Hos Bog & idé er "Turen går til Arabiske Halvø - Dubai, Abu Dhabi, Qatar, Oman" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Alkjærs serie "Politikens rejsebøger - Turen går til". Det er Politikens Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Alkjær