Bog & idéLouise Bak Olesen

Bøger skrevet af Louise Bak Olesen

1 produkter
1 produkter
Pædagogiske læreplaner
Pædagogiske læreplanerLouise Bak Olesen
345,95 DKK
e-bog
(0)
Pædagogiske læreplaner

Mere om Louise Bak Olesen

Hvis du søger en bog fra Louise Bak Olesen, ser du et stort udbud tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Bak Olesens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pædagogiske læreplaner" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo - "Pædagogiske læreplaner" i serien "Læringsmiljøer i dagtilbud" udgivet af Dafolo

Louise Bak Olesens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Louise Bak Olesen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bak Olesens bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Bak Olesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Dafolo.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Pædagogiske læreplaner" af Louise Bak Olesen

Hos Bog & idé er "Pædagogiske læreplaner" tilgængelig som e-bog. "Pædagogiske læreplaner" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er gennemført, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Bak Olesens serie "Læringsmiljøer i dagtilbud". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.

Louise Bak Olesen "Pædagogiske læreplaner"

Det er muligt at købe Louise Bak Olesens "Pædagogiske læreplaner" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Bak Olesens serie "Læringsmiljøer i dagtilbud". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Dafolo.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Bak Olesen