Bog & idéLouise Kringelbach

Bøger skrevet af Louise Kringelbach

6 produkter
6 produkter
Hjemve
HjemveLouise Kringelbach
199,96 DKK
Hæftet
(0)
Hjemve
Sorgforstøveren
SorgforstøverenLouise Kringelbach
69,00 DKK
EBOG
(0)
Sorgforstøveren
Matematik i bevægelse
Matematik i bevægelseLouise Bach Jeppesen
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Matematik i bevægelse
Der Sorgenzerstäuber
STREAM
Der SorgenzerstäuberLouise Kringelbach
99,95 DKK
Lydbog
(0)
Der Sorgenzerstäuber
Jordfald
JordfaldLouise Kringelbach
99,95 DKK
e-bog
(6)
Jordfald
Der Sorgenzerstäuber
Der SorgenzerstäuberLouise Kringelbach
69,95 DKK
e-bog
(0)
Der Sorgenzerstäuber

Mere om Louise Kringelbach

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort sortiment af bøger skrevet af Louise Kringelbach. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Kringelbachs seneste udgivelser.
Bøgerne fra Louise Kringelbach kan skaffes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Hjemve" udgivet af Turbine - "Der Sorgenzerstäuber" udgivet af Lindhardt und Ringhof - "Jordfald" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Sorgforstøveren" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der Sorgenzerstäuber" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Matematik i bevægelse" udgivet af Alinea - "Jordfald" udgivet af Saga

Bøger af Louise Kringelbach

Du kan bestille syv bøger af Louise Kringelbach her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra Louise Kringelbach fås i samtlige formater. Bøgerne af Kringelbach er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Louise Kringelbachs "Hjemve"

"Hjemve" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Turbine, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Louise Kringelbach "Der Sorgenzerstäuber"

"Der Sorgenzerstäuber" kan købes som e-bog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Der Sorgenzerstäuber" på din enhed og begynde at læse. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af Lindhardt und Ringhof.
Detaljer
Fulde navn:
Louise Kringelbach