Bog & idéLouise N. Kallestrup

Bøger skrevet af Louise N. Kallestrup

1 produkter
1 produkter
I pagt med djævelen
I pagt med djævlenLouise N. Kallestrup
39,95 DKK
EBOG
(0)
I pagt med djævlen

Mere om Louise N. Kallestrup

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Louise N. Kallestrup. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Kallestrup.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "I pagt med djævlen" i serien "En e-bog fra Eksistensen" udgivet af Eksistensen - "I pagt med Djævelen" udgivet af Forlaget Anis

Mere om Louise N. Kallestrups bøger

Der er to tilgængelige bøger af Louise N. Kallestrup hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Kallestrups bøger kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Kallestrup er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"I pagt med djævlen" af Louise N. Kallestrup

Hos Bog & idé er "I pagt med djævlen" tilgængelig som ebog. Med "I pagt med djævlen" som e-bog kan du læse bogen hvor som helst og når som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er en del af serien "En e-bog fra Eksistensen". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Eksistensen.

"I pagt med Djævelen" af Louise N. Kallestrup

Hos Bog & idé er "I pagt med Djævelen" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Anis.
Detaljer
Fulde navn:
Louise N. Kallestrup