Bog & idéLuigi Garlando

Bøger skrevet af Luigi Garlando

Læs mere om Luigi Garlando
1 produkter
1 produkter
Mål! (5): Skæbnekampen
SkæbnekampenLuigi Garlando
49,95 DKK
e-bog
(0)
Skæbnekampen

Mere om Luigi Garlando

Der findes flere bøger skrevet af Luigi Garlando online her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Garlando.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skæbnekampen" i serien "Mål!" udgivet af Carlsen - "Mål! (5): Skæbnekampen" i serien "Mål!" udgivet af Carlsen

Luigi Garlandos bøger

Du kan købe to bøger af Luigi Garlando her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Garlandos bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Garlando er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Carlsen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Luigi Garlandos "Skæbnekampen"

"Skæbnekampen" er til salg som e-bog. "Skæbnekampen" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i Garlandos serie "Mål!". Det er Carlsen, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Luigi Garlando "Mål! (5): Skæbnekampen"

Hos Bog & idé er "Mål! (5): Skæbnekampen" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Mål!". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.
Detaljer
Fulde navn:
Luigi Garlando