Bog & idéLydia Davis

Bøger skrevet af Lydia Davis

2 produkter
2 produkter
Kakerlakker om efteråret
Kakerlakker om efteråretLydia Davis
199,95 DKK
Indbundet
(0)
Kakerlakker om efteråret
Den trettende kvinde
Den trettende kvindeLydia Davis
199,95 DKK
Indbundet
(9)
Den trettende kvinde

Mere om Lydia Davis

Her hos Bog & idé har du et stort sortiment af bøger af Lydia Davis. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Davis.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den trettende kvinde" i serien "Store fortællere i lommeformat" udgivet af Vandkunsten - "Kakerlakker om efteråret" i serien "Fortællinger" udgivet af Vandkunsten

Lydia Davis' bøger

Du kan købe to bøger af Lydia Davis her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Davis' bøger fås bare som indbundet. Lydia Davis bøger er desuden publiceret i flere forskellige serier, og de er udgivet af Vandkunsten.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den trettende kvinde" af Lydia Davis

Det er muligt at købe Lydia Davis' "Den trettende kvinde" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er en del af serien "Store fortællere i lommeformat". Det er Vandkunsten, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Lydia Davis "Kakerlakker om efteråret"

Det er muligt at købe Lydia Davis' "Kakerlakker om efteråret" som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Bogen er med i Davis' serie "Fortællinger". Det er Vandkunsten, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Lydia Davis