Bog & idéLykke Strunk

Bøger skrevet af Lykke Strunk

Læs mere om Lykke Strunk
1 produkter
1 produkter
Sig noget, Maja!
Sig noget, Maja!Lykke Strunk
69,95 DKK
EBOG
(0)
Sig noget, Maja!

Mere om Lykke Strunk

Der er flere bøger skrevet af Lykke Strunk til salg online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Strunks seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sig noget, Maja!" i serien "LæseLyst" udgivet af Bibliodan - "Søstre" i serien "LæseLyst" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan - "Søstre " i serien "LæseLyst" udgivet af Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan - "Kvinder i omsorgsrollen" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mere om Lykke Strunks bøger

Du kan bestille fire bøger af Lykke Strunk her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Strunks bøger kommer i flere forskellige formater. Strunks bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Lykke Strunks "Sig noget, Maja!"

Hos Bog & idé er "Sig noget, Maja!" tilgængelig som ebog. Med "Sig noget, Maja!" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er med i Strunks serie "LæseLyst". Det er Bibliodan, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Lykke Strunk "Søstre"

Hos Bog & idé er "Søstre" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "LæseLyst". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Nyt Dansk Litteraturselskab¤Bibliodan.
Detaljer
Fulde navn:
Lykke Strunk