Bog & idéM J Lee

Bøger skrevet af M J Lee

Læs mere om M J Lee
2 produkter
2 produkter
The Murder Game
STREAM
The Murder GameM J Lee
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Murder Game
The Killing Time
STREAM
The Killing TimeM J Lee
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Killing Time

Mere om M J Lee

Vi har hos Bog & idé forskellige bøger fra M J Lee. Nedenfor har vi listet de nyeste udgivelser fra Lee.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "The Killing Time" i serien "Inspector Danilov Crime Thriller" udgivet af SAGA Egmont - "The Murder Game" i serien "Inspector Danilov Crime Thriller" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af M J Lee

Der er to tilgængelige bøger af M J Lee hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Lees bøger kommer blot som lydbog. Bøgerne af Lee er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"The Killing Time" af M J Lee

Det er muligt at købe M J Lees "The Killing Time" som lydbog. Med M J Lees "The Killing Time" som lydbog kan du lytte til bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din enhed som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er en del af Lees serie "Inspector Danilov Crime Thriller". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.

M J Lee "The Murder Game"

Hos Bog & idé er "The Murder Game" tilgængelig som lydbog. Når du køber "The Murder Game" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er med i Lees serie "Inspector Danilov Crime Thriller". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
M J Lee