Bog & idéMads Mygind

Bøger skrevet af Mads Mygind

Læs mere om Mads Mygind
3 produkter
3 produkter
I min hule hånd
I min hule håndMads Mygind
199,95 DKK
Hæftet
(0)
I min hule hånd
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmålMads Mygind
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål
I min hule hånd
I min hule håndMads Mygind
129,95 DKK
Lydbog
(0)
I min hule hånd

Mere om Mads Mygind

Mads Mygind har mange bøger, der kan købes hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Mygind.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål" udgivet af Forlaget Silkefyret - "Bergamo" i serien "Orissabiblioteket" udgivet af Kronstork - "Klynger - en antologi" udgivet af Spor - "Til den lyse morgen" udgivet af Antipyrine - "Jeg stiger på en bus ud til Gellerup" i serien "Små bjerge af beton" udgivet af Jorinde & Joringel - "Før vi har set os omkring" udgivet af After Hand - "Tilbage er et sart pulver af oprør" i serien "After Hand" udgivet af AFTER HAND

Mere om Mads Myginds bøger

Mads Mygind har syv bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan købe Mads Mygind bøger i flere formater. Derudover er bøgerne fra Mygind lavet i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Mads Myginds "Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål"

"Det hul af lys - en antologi over de 17 verdensmål" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Forlaget Silkefyret.

"Bergamo" af Mads Mygind

Det er muligt at købe Mads Myginds "Bergamo" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i Myginds serie "Orissabiblioteket". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kronstork.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Mygind