Bog & idéMads Schramm

Bøger skrevet af Mads Schramm

3 produkter
3 produkter
Kort & godt om VIRTUEL LEDELSE
Kort & godt om VIRTUEL LEDELSEMads Schramm
229,95 DKK
Hæftet
(1)
Kort & godt om VIRTUEL LEDELSE
Virtuel ledelse
Virtuel ledelseMads Schramm
179,95 DKK
EBOG
(0)
Virtuel ledelse
Kort & godt om virtuel ledelse
Kort & godt om virtuel ledelseMads Schramm
179,95 DKK
EBOG
(1)
Kort & godt om virtuel ledelse

Mere om Mads Schramm

Der er en del bøger fra Mads Schramm online her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Schramms seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kort & godt om VIRTUEL LEDELSE" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Virtuel ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Den virtuelle kaffepause " i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Virtuel ledelse" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag

Mads Schramms bøger

Du kan bestille fire bøger af Mads Schramm her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Mads Schramm fås i flere formater. Mads Schramm bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Kort & godt om VIRTUEL LEDELSE" af Mads Schramm

Det er muligt at købe Mads Schramms "Kort & godt om VIRTUEL LEDELSE" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Mads Schramm "Virtuel ledelse"

"Virtuel ledelse" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Virtuel ledelse" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har færdiggjort købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Det er Dansk Psykologisk Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Mads Schramm