Bog & idéMagnus Harald Haslebo

Bøger skrevet af Magnus Harald Haslebo

1 produkter
1 produkter
Anerkendende følgeskab
Anerkendende følgeskabMagnus Harald Haslebo
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Anerkendende følgeskab

Mere om Magnus Harald Haslebo

På den digitale boghylde hos Bog & idé ser du et stort antal bøger skrevet af Magnus Harald Haslebo. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Haslebo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Anerkendende følgeskab" i serien "Erhvervspsykologiserien" udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S - "Nye veje for journalistik" udgivet af Dansk psykologisk Forlag

Bøger skrevet af Magnus Harald Haslebo

Magnus Harald Haslebo har to bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Haslebo fås blot som hæftet. Haslebos bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Anerkendende følgeskab" af Magnus Harald Haslebo

Det er muligt at købe Magnus Harald Haslebos "Anerkendende følgeskab" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Erhvervspsykologiserien". Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dansk Psykologisk Forlag A/S.

Magnus Harald Haslebo "Nye veje for journalistik"

"Nye veje for journalistik" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Dansk psykologisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Magnus Harald Haslebo