Bog & idéMai Rasmussen

Bøger skrevet af Mai Rasmussen

Læs mere om Mai Rasmussen
4 produkter
4 produkter
Familier
FamilierMai Rasmussen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Familier
Globalisering
GlobaliseringMai Rasmussen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Globalisering
Bæredygtig udvikling
Bæredygtig udviklingMai Rasmussen
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Bæredygtig udvikling
Flygtninge
FlygtningeMai Rasmussen
309,95 DKK
Hæftet
(0)
Flygtninge

Mere om Mai Rasmussen

Mai Rasmussen har en del bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du de seneste af Rasmussens bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Flygtninge" i serien "De store fagbøger" udgivet af Gyldendal - "Familier" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal - "Globalisering " i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal - "Bæredygtig udvikling" i serien "Gyldendal viden" udgivet af Gyldendal

Bøger af Mai Rasmussen

Mai Rasmussen har fire bøger online her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Bøgerne fra Rasmussen kommer blot som hæftet. Derudover er bøgerne fra Rasmussen skrevet i serier, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Flygtninge" af Mai Rasmussen

"Flygtninge" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Rasmussens serie "De store fagbøger". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Mai Rasmussen "Familier"

Hos Bog & idé er "Familier" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Rasmussens serie "Gyldendal viden". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Mai Rasmussen